ALLES VOOR UW (T)HUIS!

Voor verkoeling en schaduw!

BEZOEK ONZE WINKEL

Ontdek de Sunpoint zonweringen!

Op zoek naar betrouwbare buitenzonwering? Verhoeven Kleurt is officieel dealer van Sunpoint buitenzonwering. Geniet in de zomer van een koele woning of geniet van de zon op uw terras en behaaglijke temperaturen.

Bij Verhoeven Kleurt geven wij u graag deskundig advies op maat voor uw buitenzonwering. Op zoek naar rolluiken of zonwering? De zonwering van Sunpoint beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en tegen de hitte, uw garantie voor prettig en comfortabel wonen. Bovendien voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling.

Onze buitenzonwering specialisten bieden u keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment voor iedere portemonnee. De producten van Sunpoint worden in Nederland gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de mooiste doeken.

Of u nu buitenzonwering zoekt in de vorm van terrasschermen, uitvalschermen, screens, terrasoverkappingen, serrezonwering, rolluiken of markiezen: u vindt het allemaal bij ons! Tevens werken onze zonweringssystemen ook met de Somfy app, waardoor u eenvoudig via uw smartphone uw zonwering kunt bedienen!