Welkom bij ..

De Kleurservice

Welkom bij ..

De Kleurservice

BEZOEK ONZE WINKEL

De Kleurservice van Verhoeven

Vaak komt het voor dat een kleurnummer verloren gaat. Iets bijwerken of opknappen wordt dan snel erg lastig. Of u wilt bijvoorbeeld een muurverf in dezelfde kleur als uw accessoires. Bij Verhoeven Kleurt hebben we de materialen en de kennis om deze kleuren te achterhalen, en na te maken!

Hoe werkt dit?

Door gebruik te maken van een speciale spectrometer kunnen we bij Verhoeven Kleurt uw kleur opmeten. We hebben meerdere spectrometers in huis, waardoor we voor elke soort lak en kleur een oplossing aan kunnen bieden. Zelfs voor autolakken met metallic- of parelmoereffect hebben we een spectrometer die de kleur exact kan en bepalen. Vervolgens kunt u deze kleuren laten maken in een aflak, autolak, muurverf, lakstift of zelfs spuitbus!

Wat heeft u nodig?

Het is het makkelijkste als u zelf de kleur meeneemt naar onze winkel. Wilt u bijvoorbeeld de kleur van een kast of tafel achterhalen? Probeer dan een lade of poot hiervan mee te nemen. Soms is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u de kleur van uw muur of deur wilt achterhalen. Deze kunnen we ook komen meten bij u thuis. Laat u uw gegevens achter, dan proberen wij met u een afspraak te maken om dit zo spoedig mogelijk te regelen.

Moet ik een afspraak maken?

In principe niet. U kunt gewoon bij onze winkel binnenlopen, waar onze specialisten u direct te woord zullen staan. Gaat het om iets bijzonders of twijfelt u aan de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

We zien u graag in onze winkel!

Wat is er mogelijk?

  • Autolakken namaken, eventueel aangeleverd in blik, lakstift of spuitbus
  • Aflakken, grondverven etc. op kleur maken, hierbij is vrijwel ieder merk mogelijk en maakt het niet uit welke glans dat u wenst
  • Muurverven op kleur maken (inclusief voorstrijk), hierbij is ook iedere glansgraad en product uit ons assortiment mogelijk

Mocht u zich afvragen uit welke verfproducten ons assortiment bestaat, kijkt u dan eens bij onze verf. Mocht hier niet bij staan wat u zocht, verzoeken we u om contact op te nemen en er een passende oplossing of alternatief gezocht kan worden.

Kleuren laten meten bij Verhoeven

Een voorbeeld van een van onze spectrometers.