fbpx

Verhoeven Kleurt…. aan huis!

Hoewel de winkel ‘gewoon’ geopend blijft, zijn we bij Verhoeven bezig om maatregelen te nemen omtrent het Coronavirus. In de winkel zijn we dan ook druk bezig maatregelen te treffen om mogelijke besmetting te beperken. Maar we begrijpen dat dit mogelijk niet voldoende is. Daarom begint Verhoeven vanaf heden met het volgende..

Verhoeven kleurt…. aan huis!

Speciaal voor de mensen die graag het huis niet uit gaan (maar wel kunnen gaan klussen) gaan we deze producten bij u thuis bezorgen. Dit doen we kostenloos. Uiteraard kunt u nog steeds terecht voor vragen en advies. We denken dan ook graag met u mee!

Hoe werkt het?
Gebruik maken van deze service is vrij simpel, namelijk..

– Neem contact op met Caroline via c.hartman@verhoeven-giessen.nl , vul het formulier hiernaast in of bel/app/sms naar 0623451813 (graag enkel op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u).
– Indien gewenst denkt Caroline mee en geeft advies. Eventueel kunt u beeldmateriaal delen, om zo tot de beste oplossing te komen.
– Caroline plaatst de order en regelt dat de bezorgservice de juiste spullen bij u thuis brengt.
– In de avond worden uw producten aan de deur gebracht. U kunt er dan voor kiezen om aan de deur te betalen, of u kunt een factuur via de mail ontvangen.

Eventueel kunt u ook gebruik maken van deze service als u de producten op wilt komen halen. Wij zorgen dan dat uw bestelling wordt klaargezet, en u hoeft de winkel niet te betreden.

Voorwaarden

– Geldig voor alle soorten verf en toebehoren (denk aan kwasten, vulmiddelen, reinigingsmiddelen, schuurmiddelen etc.)
– Voor klanten binnen een straal van 15 kilometer vanaf Giessen. (onder andere gemeente Altena, Bommelerwaard).
– Dit aanbod geldt voorlopig tot oktober 2020