fbpx

Helaas is onze winkel momenteel gesloten voor klanten. In verband met de recente coronamaatregelen mogen we geen mensen meer ontvangen op onze locatie. Dit wil niet zeggen dat we u niet kunnen voorzien van onze producten en services!

Verhoeven kleurt…. aan huis!

Speciaal voor de mensen die tijdens deze lockdown niet stil willen zitten en graag de handen uit de mouwen steken gaan we ons deze periode inzetten om producten klaar te maken voor ophalen of bezorgen. Uiteraard kunt u nog steeds terecht voor vragen en advies. We denken dan ook graag met u mee!

Hoe werkt het?
Gebruik maken van deze service is vrij simpel, namelijk..

– Neem contact op met de winkel via info@verhoeven-giessen.nl , bel ons op het vaste nummer 0183 445040, vul het formulier hiernaast in of bel/whatsapp/sms naar 0623451763
–  We denken met u mee en adviseren de juiste producten. Zoals u gewend bent, maar dan op afstand. Eventueel kunt u beeldmateriaal delen, om zo tot de beste oplossing te komen.
– In overleg kijken we hoe we u het beste kunnen bedienen. We zullen de producten rondbrengen, maar mogelijk komt u het liever zelf ophalen.

Voorwaarden

– Geldig voor alle soorten verf en toebehoren (denk aan kwasten, vulmiddelen, reinigingsmiddelen, schuurmiddelen etc.)
– Voor klanten binnen een straal van 15 kilometer vanaf Giessen. (onder andere gemeente Altena, Bommelerwaard).

UPDATE: Wanneer u een afspraak maakt, mogen we u ontvangen in de winkel. U mag dan met maximaal twee personen binnen. Zorg dat u tijdig (minimaal 4 uur van tevoren) een afspraak maakt.